Påmeldings info

Hei, dette er siden for deg som allerede er påmeldt UP gjennom ditt fylke!

Her finner du PDF versjonen av samtykkeskjema(som alle under 18 må fylle ut og få signert av foreldre), og du finner linken til påmeldingsskjema.

Vi er så glade for at dere og fylkene deres ville melde dere på. Vi kan love dere en spennende, intenst og lærerik opplevelse til høsten og er så gira på å få ta dere imot. Før vi kommer så langt er det mange praktiske ting som skal ordens og fikses, og en del av det er at vi må skaffe oss oversikt over alle dere. Derfor trenger vi å samle inn litt info fra dere allerede nå, sammen med dette så trenger vi også at dere som er under 18 fyller ut samtykkeskjema.(om du ikke finner det så ligger det ute på nettsiden også). Om du lurer på noe så bare kontakt oss på ronja@fundatum.no / tor@fundatum.no eller på telefon +47 977 30 432 / +47 980 11 953.  Når du har fylt ut skjema så hører du fra oss når vi har mer informasjon til deg 🙂 

Påmeldings skjema har vi sendt på mail, men du finner det også her.

påmeldingskjema på nett

Her finner du PDF versjonen av Samtykkeskjema, for alle under 18 må du fylle ut sammen med en foresatt. (For dere over 18, så kommer vi til å sende ut Mediesamtykke, etter dere har meldt dere på gjennom påmeldingsskjema. )