Hotell UP23

Nytt av året er at vi har sikret støtte til at vi dekker både reise, og deler av hotell kostnadene for deltakerne. Vi har også tatt en beslutning om å flytte det offisielle deltakerhotellet til Comfort hotell Karl Johan. Vi prøver hele veien å gjøre det så tilgjengelig som mulig å delta på UP, og vi har klart å få prisen på hotell(den eneste utgiften for rådet) ned til 700kr pr deltaker for hele oppholdet.

Hotellets egen hjemmeside finner du her.

Koordinator? Booking av hotellrom blir tilgengelig fra 10. mai. Det vil bli sendt ut videre instruksjoner til de fylkene/kommunene som tar imot plasser. Har du spørsmål? Ta kontakt!

Deltaker? Booking av hotellrom skal i hovedsak skje gjennom din koordinator, men ta kontakt med oss om du har spørsmål!


Hotellrom

Vi har booket dobbelt og 3-personsrom til deltakerne. Prisen er den samme, og deltakerne vil få mulighet til å ønske seg hvilken type rom de foretrekker, og vi sørger for at alle får enkeltseng. Om det er behov for tilrettelegging f.eks. i form av enkeltrom så er det bare å ta kontakt med oss.


Dobbeltrom

Alle dobbeltrom vil bli av typen Standard Twin(te enkeltsenger), her kan man enten fylle opp med noen fra samme fylke(av samme kjønn) eller bli tildelt en roomie for helgen.


3-personsrom

Alle tre personers rom vil bli av typen Superior(med enkeltsenger), her kan man enten fylle opp med noen fra samme fylke(av samme kjønn) eller bli tildelt to roomies for helgen.


Tilrettelegging

Dersom det av ulike årsaker er behov for tilrettelegging, f.eks i form av enkeltrom – ta kontakt.

Vi ønsker at alle skal ha en god opplevelse!


Ved spørsmål kontakt Ronja ronja@fundatum.no / +47 977 30 432